Ben Visser

Wraak

Wraak, iets waar ik veel over fantaseer. Waarom weet ik niet. Ik heb niet genoeg meegemaakt om mijn wraakplannetjes uit te voeren. Het is mijn duistere kant denk ik. Toch hoop ik ooit nog zo boos te worden dat ik als de tekenfilmslechterik kan roepen: “Mijn wraak zal zoet zijn!” Of als de good-guy: “Ik zal mij wreken!” Anyhow, hier een top 5 van wraakplannetjes

5. Iemands voortuin uitgraven
Veel werk, maar ik denk dat het een heerlijke wraakactie kan zijn. Waarin iemand ’s ochtends de deur uitstapt en in een kuil kijkt waar ooit zijn voortuin was. Niet dusdanig dat hij valt. Gewoon, dat hij niet meer bij zijn auto kan komen.

4. Ik neuk jullie allemaal de moeder
Het is zo vaak geroepen naar me, maar als ik ooit ruzie krijg met iemand die een verschrikkelijk leuke moeder heeft zou ik het doen. Waarschijnlijk mijn toekomstige kinderen.

3. Biersabbotage
Ruzie met mij en je komt thuis na een lange warme dag werken? Ha, zet al je biertjes in de zon. Klein leed, daar pak je iemand mee.

2. Beloof wraak
Maar doe hier vervolgens niks mee. Laat je slachtoffer eeuwig afwachten op jouw zoete wraak. Als je het slachtoffer ziet, zeg dan gewoon: “Mijn plan staat nog steeds…” en loop weg.

1. De betonauto
Vanochtend in de auto besproken met mijn vriendin. Belazer me ooit en ik stort je auto vol met beton. Voornamelijk uit nieuwsgierigheid.